søndag 31. oktober 2010

Stolfunn!:)

Idag gjorde jeg et kupp på tre rokokkostoler! 200,- per stol! Nydelige, så og si feilfrie stoler! Nå er mitt spørsmål til dere der ute i blogglandia: Hva skal jeg gjøre med disse stolene? Male de? Ikke male de? Trekke de om? Tar gjerne imot tips og råd!

Buede ben med et brunt fløyelstrekk, som kan se grønnlig ut i enkelte lysforhold.


nydelige utskjæringer...


Yours truly

-Gunn

søndag 24. oktober 2010

Sommeren er borte fra hagen!

Har også fått ryddet en del i hagen idag, og fått opp en liten lyng og et vakkert lite kvisthjerte på døra :) Det er kjøpt på den lokale blomsterhandelen på Konnerud :)




God søndag!

Yours truly

-Gunn

Omtrekking av spisestuestoler!

Endelig var dagen kommet! NÅ skulle jeg jeg våge meg utpå dype farvann, og prøve meg på omtrekking! Stoff og stifte-pistol var innkjøpt, og jeg gikk til pers! Og det hele gikk veldig veldig bra, helt til det var den sjette og siste stolen sin tur; TOM for stoff! Høyst irriterende :/ Men vi får tro at KID ikke går tom for sine Wendy-gardiner med det første, for det er stoffet jeg brukte :)

Før:
Stoffet var helt okei, blått litt grovt stoff, men det passet ikke helt inn i fargene jeg har på stua, så ville ha en mer nøytral farge.  

Etter:

Nøytralt offwhite stoff med et diskret mønster.
Ganske fornøyd med resultatet!

Ha en fortsatt nydelig søndag!!! :)

Yours truly

- Gunn

tirsdag 19. oktober 2010

Snart jul... Ønskeliste fra ellos.no!

Det nærmer seg jul og her er min ønskeliste fra ellos.no :




Steikje fine gardine.....!



Disse skal jeg ha! Sååå fint med de grankvistene da... :) Tipper mistelsteinkvist vil være fint også, eller mose... hmm...
 Kunne tenkt meg en sånn fylt med røde og grønne høstblader, eller med grankvister og mose når jula nærmer seg :)



Denne krukka er så elegant! De har en hel serie i denne stilen, og jeg vil gjerne ha ALT! :-P



Dyne og putetrekk med broderi... sukk! Skulle jeg noengang investert 600 spenn i sengetøy måtte det blitt dette!



to-tre slike telyslykter skal jeg investere i nå til jul ;) De kommer til å ta seg fint ut på stuebordet :) Samt denne som man kan henge i vinduet:



Fås i flere farger, jeg går for rødt og klart glass :) Egentlig rart at jeg likte så godt de røde, for det er ikke på langt nær yndlingsfargen min! Hmmm, jula som nærmer seg kanskje?

Ha en fortsatt fantastisk aften!

onsdag 13. oktober 2010

Home sweet home! Se mine funn fra Warszawa!

Har akkurat kommet tilbake fra en fantastisk tur til Warszawa! En flott by, med myyye å by på, og et land med en utrolig rik kulturarv! Her ser dere noen bilder av det jeg kjøpte der:




Her er et nøkkelskap jeg kjøpte på en butikk i en sidegate! Veldig søtt skap hvor det står "Keys & Photographs" på!:) Nedenfor ser dere innsiden av skapet :) Tenker å få hengt det opp imorgen :)


 Her ser dere noen små søte rammer jeg fant i samme butikken som skapet! Litt usikker om jeg skal beholde de selv eller gi de bort i julegave ;)


 Her er noen lysestaker jeg fant på et torg i Gamlebyen i Warsawa! Jeg har så mange lysholdere, men tenkte de kunne være en fin julegave, pyntet med silkebånd og med duftlys i ;)Ting er så billig i polen! Tror jeg betalte 50 spenn for lysestakene, og 60 spenn for rammene! Nøkkelskapet kostet bare 200 kr ;)


 Vi var på dagstur til Krakow, og det angrer jeg IKKE på! Disse nydelige englene i porselen kjøpte jeg i en shabby chic-butikk i det jødiske kvarter. De skal henges opp et sted, usikker på hvor ennå ;)








 Disse yndige heklede englene var det en skjønn gammel dame som solgte på et marked i det jødiske kvarteret! De skal på juletreet! Og de kostet meg 12.50 kroner stykket :) Hun solgte også mye heklede duker og denslags :)


 Disse sølvskjeene kjøpte jeg på et antikvariat-marked også i det jødiske kvarteret iKrakow! På baksiden er det inngravert "Berit", så da måtte jeg jo bare ha de, siden mamma heter Berit ;) De skal hun få i julegave av dattra si ;)

 Saueulls-tøfler er gull verdt nå som det er så kaldt ute! De var råbillige, og kostet bare 60 kr paret! Jeg vurderte å kjøpte noen hele saueskinn også (150 kr!) Men hadde ikke plass i bagasjen :( Disse har jeg plassert oppi den gamle Meieri-kassen jeg har ute i entreen :)
 Det var det beste jeg fant i Polen! Kan varmt anbefale interiør-fanatikere som meg å reise dit! Kvalitetsvarer til halve prisen!

Yours truly

-Gunn






tirsdag 5. oktober 2010

Mine nyeste funn :)

Tenkte jeg skulle legge ut de siste funnene/prosjektene mine :)





Et veggklistremerke med et ordtak hvor det står:
"I can resist everything except temptation. Oscar Wilde."
Dette er passende nok plassert på ene veggen på kjøkkenet :) Gleder meg til vi har råd til å pusse opp kjøkkenet også! Skal blogge om det prosjektet en annen gang :)



Dette er et salongbord jeg kjøpte for en billig penge på finn.no! Jeg malte det hvitt og slipte ned noen kanter for å få det til å se rustikt ut. Har ikke bestemt meg for om det var rett eller ikke, men det var ordentlig deilig å få et salongbord med litt størrelse på! Tidligere har vi nesten ikke hatt plass til noe på sofabordet. Vårt forrige sofabord var en kiste, kjøpt på Bohus. Dette er nå et nytt sidebord/lampebord :) Ordner bilde av det senere :)



Kjøpte to trekasser på loppis ihelga! Falt umiddelbart for de, MÅTTE ha de!:) Den ene har fått plass på badet med plass til håndklær og diverse interiørblader i ;) Den andre veit jeg ikke helt hvor jeg skal ha ennå, men siden det er en gammel kasse fra "Drammens Meieri" tenker jeg den får plass på kjøkkenet når det er pusset opp :) Denne kassen her som er avbildet er fra en gammel aluminiumsfabrikk i Larvik, slik ser baksiden ut;



den har tydeligvis inneholdt hermetiserte fiskeboller  en gang i tida :)

Det var det  jeg hadde for denne gang! Imorgen går turen til Warszawa med 5 venninner! Der er det mange nye markeder å utforske, har tatt med den største kofferten jeg har ;) Så det er  nok ikke lenge til jeg kommer med et nytt innlegg om nye funn :) Sees snart!

Yours truly

-Gunn

mandag 4. oktober 2010

Soverommet vårt

Her er soverommet vårt! Vi har bare malt veggene hvite og byttet knotter på skapdørene. Knottene er av glass og er kjøpt på Candle Art!





Putene og sengeteppet er kjøpt på ellos.no, og jeg er så fornøyd med de! Sengeteppet er patchwork, og er mykt og deilig. Kan også brukes som piknikteppe om sommeren :) Nattbordene redda jeg fra låven hjemme hos mamma og pappa, de har en gang i tiden stått på mormors soverom i Trondheim :) Brenner for gjenbruk og loppis, så de passet meg godt :)







Liftgardinene er kjøpt på ellos.no. Vinduene er veldig store så jeg måtte ha to 140cm gardiner for å få det til hele vinduet! Gardinene er fra Ikea, enkelt og greit :)






Syntes disse hjertene og bokstavene fra Candle Art var så søte at jeg måtte bare ha de :)



Lysekrone må man ha ;)




Smykketre fra Lisbeth Dahl; Et must på nattbordet!



Knagger fra Lisbeth Dahl, fine til å henge opp morgenkåpa på :)


Dette var soverommet vårt! Legg gjerne igjen tips eller andre kommentarer, det vil bli satt stor pris på! :)

Yours truly

-Gunn

Litt om meg og mitt

Jeg er ei ung dame på 25 som, sammen med min mann, kjøpte et rekkehus på vakre Konnerud i Drammen for 1.5 år siden. Huset var en "perle" fra åttitallet, og trengte noen liter med maling for å bli et akseptabelt sted for meg å være :) 

Huset har tre etasjer fordelt på kjeller, 1. og 2. etasje. Det er 160 kvm bra, så det er god størrelse på det! Det har fire soverom, 2 bad, kjellerstue og dagligstue + spisestue. Maaange rom med andre ord ;) 

Min største utfordring ift. oppussingsprosjektene er å ikke overdrive. Jeg er glad i den hvite, romantiske stilen, men jeg bor strengt talt i et rekkehus og ikke på et småbruk i Gudbrandsdalen :) Så jeg syns ikke det passer seg å ta det heeelt ut med trau, høygafler og blondegardiner på hvert eneste vindu!

Her vil jeg legge ut bilder, tanker og ideer rundt innredning og oppussing, og håper  å få mange venner med den samme lidenskapen for interiør som meg!

Skiltet i entreen:

Yours truly

- Gunn

Velkommen til min interiørblogg!

Her vil jeg holde dere oppdatert på mine diverse prosjekter! Nytt blogginnlegg m/bilder kommer snart! Følg med!

Yours truly

-Gunn