onsdag 13. oktober 2010

Home sweet home! Se mine funn fra Warszawa!

Har akkurat kommet tilbake fra en fantastisk tur til Warszawa! En flott by, med myyye å by på, og et land med en utrolig rik kulturarv! Her ser dere noen bilder av det jeg kjøpte der:
Her er et nøkkelskap jeg kjøpte på en butikk i en sidegate! Veldig søtt skap hvor det står "Keys & Photographs" på!:) Nedenfor ser dere innsiden av skapet :) Tenker å få hengt det opp imorgen :)


 Her ser dere noen små søte rammer jeg fant i samme butikken som skapet! Litt usikker om jeg skal beholde de selv eller gi de bort i julegave ;)


 Her er noen lysestaker jeg fant på et torg i Gamlebyen i Warsawa! Jeg har så mange lysholdere, men tenkte de kunne være en fin julegave, pyntet med silkebånd og med duftlys i ;)Ting er så billig i polen! Tror jeg betalte 50 spenn for lysestakene, og 60 spenn for rammene! Nøkkelskapet kostet bare 200 kr ;)


 Vi var på dagstur til Krakow, og det angrer jeg IKKE på! Disse nydelige englene i porselen kjøpte jeg i en shabby chic-butikk i det jødiske kvarter. De skal henges opp et sted, usikker på hvor ennå ;)
 Disse yndige heklede englene var det en skjønn gammel dame som solgte på et marked i det jødiske kvarteret! De skal på juletreet! Og de kostet meg 12.50 kroner stykket :) Hun solgte også mye heklede duker og denslags :)


 Disse sølvskjeene kjøpte jeg på et antikvariat-marked også i det jødiske kvarteret iKrakow! På baksiden er det inngravert "Berit", så da måtte jeg jo bare ha de, siden mamma heter Berit ;) De skal hun få i julegave av dattra si ;)

 Saueulls-tøfler er gull verdt nå som det er så kaldt ute! De var råbillige, og kostet bare 60 kr paret! Jeg vurderte å kjøpte noen hele saueskinn også (150 kr!) Men hadde ikke plass i bagasjen :( Disse har jeg plassert oppi den gamle Meieri-kassen jeg har ute i entreen :)
 Det var det beste jeg fant i Polen! Kan varmt anbefale interiør-fanatikere som meg å reise dit! Kvalitetsvarer til halve prisen!

Yours truly

-Gunn


3 kommentarer:

 1. Vilka fynd du gjort!
  Superfina saker...=)) Morgontofflorna såg bara såååå sköna ut...och 60 kronor är ju INGENTING!
  Ha en fortsatt härlig kväll...
  Kraamizar Git

  SvarSlett
 2. Ååå så masse fint du har fått :-)
  Jeg skal faktisk til Warzawa i november. Jeg har aldri vært der, så gleder meg stort. Og hvertfall når jeg ser så masse fint du har fått tak i.. åå heldige deg :-)
  Kanskje jeg finner noe jeg også da;) Og så billig alt var. Det er kjekt :-)

  Kom gjerne med flere tips ;)

  Klem fra meg..

  SvarSlett
 3. Heeei begge to!

  Ja, Polen overrasket veldig! Kan varmt anbefale de ulike markedene og småbutikkene i gamlebyen! Og Krakow er ABSOLUTT verdt et besøk (ca 2.5 t. med tog)! De hadde mmye spesielt som man ikke finner andre steder! Jeg kan også anbefale å kjøpe smykker der! Jeg kjøpte et rosa perlehalsbånd og øredobber, ekte perler med sølvdetaljer! Det kostet meg ca 500 NOK!:) Det hadde nok blitt dyrere i norge :) Jeg skal tilbake en gang!:)

  Yours truly!

  -Gunn

  SvarSlett